Sinds 2010 zijn wij een erkend Sbb leerbedrijf. 

Voor ons betekent dit dat wij voornamelijk leerlingen van een Helicon opleiding een stageplek bieden. Volg je echter een andere groene opleiding dan ben je natuurlijk ook welkom om te informeren of je opleiding past bij ons bedrijf en zo ja, of er op het moment van je stage nog een plek voor je vrij is. 

Wanneer je bij ons bedrijf stage komt lopen, laten we je eerst kennis maken met onze roofvogels en de andere dieren van ons bedrijf. Naast de roofvogels hebben we ook een paar paarden en een behoorlijk aantal waak- en jachthonden. 

Ons werk varieert met de seizoenen, maar we proberen met vaste dag- en weekschema’s te werken. De eerste dagen kijken we wat je kan en durft met onze vogels. Vervolgens passen we je stage hierop aan. 

We houden echter altijd het welzijn van onze vogels als prioriteit! 

Je kan solliciteren naar een stageplaats vanaf begin maart tot en met eind oktober. Natuurlijk kun je altijd bellen, maar liever hebben we dat je een mail stuurt met een uitgebreide CV en motivatie. We sturen je dan een sollicitatieformulier en een voorwaardenlijst toe. Voldoe je aan deze voorwaarden, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.