Graag willen wij bij deze onze vogels aan u voorstellen. Wij hebben ze in alle soorten en maten, van zeer klein tot zeer groot en van schattig tot wel heel stoer! De meeste van onze vogels zijn al vanaf zeer jonge leeftijd bij ons en dus ook door ons getraind. De band die je met deze vogels krijgt is er een voor het leven! Veel mensen verwachten namelijk niet dat je een persoonlijke band met een vogel op kunt bouwen, maar onze vogels laten duidelijk hun voorkeur voor bepaalde personen zien. 

Onze vogels worden op vrij jonge leeftijd al betrokken bij onze shows door ze te laten wennen aan kinderen en andere aanwezigen. Zo raken ze spelenderwijs gewend aan verschillende mensen en doen ze met alle plezier hun werk op latere leeftijd. 

De training van de vogels begint wanneer deze helemaal volgroeid zijn en bij voorkeur in hun eerste jaar, de vogels zijn dan nog het makkelijkst te trainen. De ene soort is hier makkelijker in dan de andere, maar onze ervaring is dat gieren en arenden het aller-snelst leren. Dus die wijze uil, die is zo wijs nog niet

Geniet van onze vogels zoals wij dat ook elke dag weer doen!