Is uw kind ook zo dol op dieren, en wilt u iets echt speciaals, denk dan eens aan een valkeniersfeest. We bezorgen de kinderen een op maat gemaakte, leuke en educatieve verjaardag met een feestelijk randje. 

Wat gaan we zoal doen; We beginnen om jullie de vogels voor te stellen. Zoals jullie al op de site hebben kunnen lezen zijn er veel verschillende roofvogels bij Het Muithuis, en elke vogel heeft natuurlijk zijn eigen naam. We geven informatie over roofvogels en over de vogels van Het Muithuis in het bijzonder. Het blijft natuurlijk niet bij alleen maar luisteren, jullie gaan ook zelf aan de slag. Er wordt je geleerd hoe je met een roofvogel moet lopen en dit ga je dan vervolgens ook echt doen. Je krijgt een valkeniershandschoen en een tamme kerkuil, je kunt dus wat je hebt geleerd ook in het echt gaan doen. 

Natuurlijk zorgen we ook voor iets lekkers na deze verantwoordelijke taak. Na een heerlijke grote koek en een glas fris gaan we de grotere vogels vliegen. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken en daarom mogen jullie helpen om bv. de vogel op je handschoen te laten landen. 

Tijdens het kinderfeest is er voldoende mogelijkheid om de kinderen te filmen en te fotograferen met de roofvogels. 

Als u klikt op “Home”, dan “Extra” en dan op “Onze vogels” kunt u zien welke vogels aanwezig kunnen zijn op het feest. Op onze kinderfeestjes worden geen arenden en grote gieren gevlogen.

Het Muithuis heeft een prachtige binnen en buiten voorziening om het kinderfeest in alle weersomstandigheden te organiseren. Het totale programma duurt 2 uur en wordt op onze locatie georganiseerd. 

De kosten voor een kinderfeestje zijn € 150,00 voor max. 10 kinderen. Meer kinderen zijn welkom maar kosten € 10,00 p.p. extra.