Verschillende keren per jaar openen wij onze poorten voor een gezellige valkerijworkshop. Heeft u ook altijd al willen weten hoe een valkenier zijn vogels traint, en natuurlijk hoe het zal zijn om zelf zo’n machtige vogel te vliegen?

Graag ontvangen wij U op het terrein van het Muithuis. Tijdens een lekkere kop koffie of thee geeft de valkenier uitleg over wat u kunt verwachten deze middag. Natuurlijk leggen we u ook de beginselen van de valkerij uit. Na deze uitleg gaan wij op pad met ieder een vogel op de handschoen. Na terugkomst van deze wandeling staat er een seizoensgebonden drankje klaar met een heerlijk stuk taart. 

Hierna zal de valkenier enkele van onze lucht acrobaten tonen. Waaronder verschillende uilen, valken, arenden,buizerds en gieren. Elke vogel heeft zijn eigen specialisme en dit wordt uitgebreid uitgelegd. Natuurlijk wordt u uitgenodigd om ook enkele vogels met de valkenier mee te vliegen. Hierna gaat u zelf aan de slag, door al het eerder geleerde zelf in de praktijk te brengen.

Deze workshop duurt van 13.00 tot 17.00 uur 

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk en de groepen zullen dan ook niet groter zijn dan Max. 12 personen. 

Mocht U geïnteresseerd zijn aan deelname van een van deze workshops, of wilt u vrijblijvend verdere informatie, belt u dan 0486-436 937 of neem contact op via de site.

U krijgt de volgende korting als u met meer personen komt:

1-5 personen € 70,00 p.p.

6-10 personen € 65,00 p.p.

10-15 personen € 60,00 p.p.