Tijdens deze onderhoudende proeverij wordt er alleen met echte kwaliteitswijnen gewerkt, wijnen onder de € 10,00 zult u niet aantreffen. Maar boven alles zorgen we ervoor dat het een zeer gezellige middag of avond wordt, want wijn dat is emotie en gevoel. 

Deze proeverij wordt gegeven door erkende vinologen dus kwaliteit en kennis wordt gewaarborgd. De vinologen die deze wijnproeverij verzorgen zijn zeer gepassioneerd over hun vak en deze passie brengen ze ook graag aan u over. Tevens zijn zij onafhankelijk , dus zij verkopen geen wijn maar het doel is puur u een gezellige en leerzame middag of avond te bezorgen. 

U kunt er ook voor kiezen de wijnproeverij een thema te geven. De Champagne proeverij en Port proeverij zijn momenteel het populairst. Maar er zijn ook andere thema’s die u kunt kiezen; 

Spaanse wijnen, Franse wijnen, Italiaanse wijnen, Duitse wijnen, Zuid Afrikaanse wijnen, Nieuwe Wereld wijnen, Zoete wijnen, Mousserende wijnen, Zomerwijnen, Winterwijnen en klassieke wijnen. 

Daarnaast kunt u ook uw wensen aangeven, door bijvoorbeeld een wijnstreek als thema te nemen. We gaan dan wat dieper in op het betreffende wijngebied. U kunt hierbij denken aan een: Bordeaux proeverij, Bourgogne proeverij, Champagne proeverij of Port proeverij.

Deze onderhoudende proeverij kunnen we aanbieden vanaf 22,50 p.p.