Deze avondvullende proeverij is een unieke combinatie van heerlijk eten in een sfeervolle ambiance, het kennen en herkennen van wild en het hoe en waarom van de jacht. Natuurlijk is er ook de kok die niet alleen heerlijk kookt deze avond maar tevens de lekkerste wildrecepten in zijn bezit heeft . We weten dat hij deze recepten graag met jullie deelt en natuurlijk zal hij diverse tips geven zodat het zelf bereiden van wild een peulenschil zal worden.

Scharrelvlees uit de natuur, zo is wild het best te omschrijven. Vlees zo puur zo als het moet zijn, dus zonder enkele toevoeging en dat proef je! De jager en tevens valkenier zal de wildproeverij met sfeerverhogende verhalen larderen. Het wild dat deze avond gegeten wordt is of met een van onze eigen haviken geslagen ofwel zelf met het geweer geschoten. Er wordt alleen wild gebruikt dat via een wildbeheersplan in ons eigen jachtgebied is uitgeselecteerd.

Er zullen tijdens de wildproeverij 5 gangen geserveerd worden en hier zullen ondersteunende wijnen bij geserveerd worden. De wildproeverij is seizoensgebonden, het onderstaande menu kan dus licht afwijken.

 

 Gekarameliseerde eendenborst

*

Wildsoep met crouton met wildzwijnpaté

*

 Hazenpeper met stamppotje

*

Ree met garnituur

*

Honingparfait met bramenschuim

Deze proeverij kunnen wij aanbieden vanaf 10 personen. € 75,00 p.p. Deze proeverij is ook uitstekend te combineren met de wijnproeverij!