U heeft alles al tot in de puntjes geregeld, maar nog niets origineels gevonden voor het brengen van de ringen? Dan hebben wij voor u de oplossing!

Het Muithuis heeft verschillende witte kerkuiltjes die zich gespecialiseerd hebben in het brengen van trouwringen. Tijdens de dienst vliegen de uilen van achter uit de kerk/zaal naar het bruidspaar om hun daar de ringen de overhandigen. In overleg is het ook mogelijk om andere uilen of roofvogels te gebruiken voor het aanvliegen van de ringen.

 

Aanvullende roofvogelshow

Het is tevens mogelijk om na of voor de ceremonie een complete roofvogelshow te boeken. We hebben dan verschillende roofvogels bij ons die bijvoorbeeld de gasten vermaken terwijl het bruidspaar foto’s gaat maken. Voor de roofvogelshow komen o.a. mee; een kerkuil, Afrikaanse oehoe, een Europese oehoe, een buizerd, een valk, een arend en een gier. Al onze vogels zijn goed getraind en landen ook graag bij uw gasten op de handschoen.

 

Trouwfoto’s met uilen en roofvogels

Ook is het mogelijk om met deze indrukwekkende roofvogels en uilen op de foto te gaan. U kunt meerdere vogels gebruiken voor uw bruidreportage. Wij kunnen alleen onze scherpe tarieven hanteren indien de bruidreportage en/of de show en het aanvliegen van de trouwringen in hetzelfde dagdeel valt. Wij zijn anders genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

Prijzen van verschillende arrangementen zijn op aanvraag. Prijs vanaf € 350,00 voor het aanvliegen van trouwringen.