Al diverse jaren organiseer ik  samen met valkerij Het Muithuis  fantastische workshops roofvogel fotografie. Het valkeniersechtpaar van valkerij Het Muithuis zijn zeer deskundige valkeniers die op een zeer verantwoorde wijze hun vogels houden, daarmee fokken en ook aan faunaoverlastbestrijding doen. De omgeving van de boerderij is zeer fraai. De roofvogels en uilen kunnen in een volstrekt natuurlijke omgeving gefotografeerd worden en hun boerderij en accommodatie ligt prachtig.

 

Fotografie op Het Muithuis

Op deze prachtige, natuurlijke locatie gaan jullie roofvogels in hun natuurlijke biotoop fotograferen. Ook bieden wij volop de gelegenheid om perfecte portretten te maken.
De foto’s die jullie gaan maken worden heel bijzonder omdat ik probeer de vogels in de meest perfecte situaties neer te zetten. De vogels zijn overigens uiterst relaxed en goed te fotograferen.

Programma

In de ochtend, na ontvangst om 9.30 uur met koffie en thee, een korte theoretische presentatie met daarna een fotosessie van de vogels in hun natuurlijke omgeving en portretten. Na de lunch gaan wij in de middag vliegen met arenden, buizerds, haviken, gieren, uilen en valken: absoluut een heel uitgebreid programma met veel soorten en unieke fotomomenten! 

Leenapparatuur

Als extra service heb ik een aantal professionele lenzen en goede body’s ter beschikking om uit te proberen. Dat is een groot voordeel als u huidige spullen wat verouderd zijn.
Mail mij gerust op info@stevenruiter-photography.nl voor meer informatie. U kunt zich per mail inschrijven maar dit kan ook via de site: http://www.stevenruiter-photography.nl Hier doet u tevens al wat inspiratie op.

Workshops 2019:

Zaterdag 13 april 2019. ( vol)

Zaterdag 11 mei 2019, jonge vogels fotograferen!

Zaterdag 7 september 2019.